Rendabel
Rendabel
  • Hoge, vaste nettorendementen
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Aankoop in volle eigendom van grond & constructie
  • Realistisch zicht op meerwaarde
Veilig
Veilig
  • Ideale ligging in de voornaamste steden
  • Gewaarborgde huur, ook wanneer uw investment flat niet verhuurd is
  • Geen kleine lettertjes
  • Laag investeringsrisico dankzij strenge selectievoorwaarden
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Onafhankelijk vastgoedadvies
  • Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

 

 

 

 

 

Urban Yard

 

Zorgeloos investeren in city & luxe student flats

Voor wie op zoek is naar een veilige investering die heel wat opbrengt, zijn de business & travel city flats for short and mid term stay van REALIS ideaal.  Het zijn verhuurappartementen die tegemoet komen aan de grote vraag naar wonen als een service voor o.a. mid-term verblijven voor zakenlui, digital nomads en de nieuwe generatie die graag langer maar zorgeloos alleen woont.  Het zijn tevens luxueuze student flats die in hoge mate in trek zijn bij welgestelde (internationale) studenten. En zo zijn deze investment flats dé uitgelezen kans om echt veilig, zorgeloos en rendabel te investeren.

Het biedt niet enkel een stevig nettorendement, maar u heeft ook de garantie dat uw vastgoed goed onderhouden wordt en daar moet u zelf eigenlijk weinig of niets voor doen. Betrouwbare gespecialiseerde instanties waken namelijk over beheer en verhuur zodat u geniet van opbrengsten zonder zorgen.

Succesvol investeren in vastgoed met REALIS

Bij een vastgoedinvestering gaat u best niet over één nacht ijs. Heeft u interesse in een persoonlijk investeringsplan? Bij REALIS ontvangt u voor u investeert een op maat gemaakt stappenplan dat rekening houdt met onder andere fiscaliteit, budget als persoonlijke voorkeuren. Op die manier krijgt u als investeerder een onderbouwd beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen die gebaseerd is op feiten en geschatte resultaten.

Bekijk onze city flats & travel suites

Wist u dat...

Investeren in de city & luxe student flats van REALIS volledig zorgeloos is? Verhuur en beheer worden namelijk voorzien door professionele, ervaren uitbaters. Zij nemen u alles uit handen: promotie van de city flats, uitbating, inning van de huur, kleine herstellingen, schilderwerken... Zo hoeft u zich als investeerder nergens zorgen om te maken!

 

REALIS HQ

Niet zeker welk project het beste resultaat biedt voor uw vastgoedportefeuille?

JA, ik wil graag meer informatie over de vastgoedprojecten bij REALIS.
Vul onderstaand fomulier in of bel GRATIS 0800 92 000.