Residentie Maria Assumpta
Woonzorgcentrum

Residentie Maria Assumpta

Investeer in de zilveren generatie en geniet van een onmiddellijk rendement

In het groene Dilbeek nabij Brussel draaien de zorgsuites van het nieuwe woonzorgcentrum Residentie Maria Assumpta (1) op volle toeren. Midden in een groen 19e-eeuws kasteelpark, op wandelafstand van het centrum, vinden de bewoners een nieuwe thuis. Een interessante opportuniteit voor investeerders, gezien men van een onmiddellijk rendement kan genieten!

Dit project is uitverkocht!

nettorendement vanaf24,3%zonder financiering
Inkomsten4onmiddellijken gewaarborgd
prijzen vanaf3€ 155.610
Een waardevolle aanvulling voor uw investeringsportefeuille
Investeren in Residentie Maria Assumpta staat gelijk aan rendabel, veilig én zorgeloos investeren met stevige garanties en grote maatschappelijke meerwaarde.
Rendabel
Rendabel
 • Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,3%1
 • Onmiddellijke inkomsten
 • Tastbare hefboom bij financiering
 • Interessante fiscale voordelen zoals verlaagd btw tarief, geen onroerende voorheffing1
 • Realistisch zicht op meerwaarde dankzij uitstekende ligging
Veilig
Veilig
 • Langdurige, gewaarborgde en geïndexeerde inkomsten4
 • Aankoop in volle eigendom, van zowel de grondwaarde als infrastructuur of constructiewaarde
 • Hoge verwachting van bezetting door toenemende vergrijzing
 • Geen onverwachte kosten en lasten
Zorgeloos
Zorgeloos
 • Verhuur en beheer door ervaren zorgprofessional Vulpia
 • Geniet van de voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen
Residentie Maria Assumpta
Een zorgeloze thuis in een groene omgeving
Residentie Maria Assumpta is een nieuwbouw woonzorgcentrum met zorgsuites in Dilbeek. Met aandacht voor privacy, rust en amusement, werd er gekozen voor een lichtrijk ontwerp en een architectuur die versmelt met de karaktervolle omgeving. Naast verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen waar de bewoners kunnen ontspannen of deelnemen aan activiteiten, is er op de benedenverdieping ook een heus Grand Café met een zeer ruim terras. Op elke verdieping is er een verplegerspost en een ruime, gezellige eetzaal met kitchenette voorzien. In de residentie is er ook gedacht aan ruimtes voor kappers, pedicure, een kine- en dokterspraktijk. De suites kijken uit op het prachtige kasteelpark waar het heerlijk vertoeven is. Kortom, heerlijk genieten in het groen.

Het is niet enkel de omgeving en de architectuur die ervoor zorgen dat dit project een schot in de roos is. De zorgverlening in Residentie Maria Assumpta is erg uitgebreid en van topkwaliteit. Zo is er onder andere de warme keuken waar er elke dag vers gekookt wordt en kunnen de bewoners de klok rond rekenen op de beste zorgen van het verplegend personeel van zorgspecialist Vulpia. Een gelukkige bewoner maakt een gelukkige investeerder!
Residentie Maria Assumpta in beeld
Investeren in een charmant project op een toplocatie

Residentie Maria Assumpta
Henri Moeremanslaan 8
1700 Dilbeek

19e-eeuws Kasteelpark in Dilbeek als ideale uitvalsbasis Residentie Maria Assumpta bevindt zich in een feeërieke, groene omgeving op wandelafstand van het centrum van Dilbeek. Met alle voorzieningen en talloze drink-, eet- en recreatiegelegenheden op een boogscheut, is het 19e-eeuwse kasteelpark de ideale woonomgeving voor de bewoners van de zorgsuites. Hier vinden ze ongetwijfeld een aangenaam verblijf: rustig, idyllisch, maar ook overal dichtbij. Met heel wat parkeerplaatsen en een bushalte om de hoek is ook de bereikbaarheid optimaal.

De Poort van het Pajottenland, zoals het Vlaams-Brabantse Dilbeek ook wel ’s wordt genoemd, is een gemeente met een rijke geschiedenis en heel wat bezienswaardigheden. Denk maar aan het Kasteel de Viron, de Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede, het Neerhof of het openlucht Bruegelmuseum in Sint-Anna-Pede. Een omgeving met een uniek verhaal, waar u als investeerder een mooi vervolg aan kan breien.

Informatie aanvragen

Stuur ons een info-aanvraag. De projectspecialisten nemen snel contact met u op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Woongebieden en parkgebieden. Volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.

(1) Voorwaarden en info op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 27 jaar, zonder financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw.
(4) Gewaarborgd door Vulpia gedurende looptijd contract.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.