Crisisbestendig investeren? Welkom bij REALIS!

De vastgoedmarkt bewees zich eerder al in een tijd van crisis door stabiel en betrouwbaar te blijven. Dit zien we nu opnieuw, simpelweg omdat een dak boven uw hoofd hebben, een basisbehoefte is en blijft. REALIS biedt daarom ook enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit! Deze basisbehoefte zorgt er voor dat uw vastgoedinvestering zal renderen, nu en in de toekomst. Kortom: investeren in bakstenen, is investeren in zekerheid.

Crisisbestendig investeren

Onze projecten zijn crisisbestendig!

De REALIS projecten garanderen u direct rendement van zodra u investeert, dankzij de REALIS DIRECT formule. Onze formules die gekoppeld zijn aan de REALIS projecten krijgen er dus een extra dimensie bij naast veilig, zorgeloos en rendabel. REALIS zal niet enkel rendabiliteit blijven verzekeren, maar zal nu ook resoluut zorgen voor een DIRECT rendement!

U kan dus meteen genieten van uw inkomsten en dus een extra spaarpotje of inkomen creëren. Zelfs in deze tijden kan REALIS dit waarmaken, dankzij DIRECTE, gewaarborgde rendementen en daadkrachtige solvabele partners. Zo kan u er van op aan dat uw investering crisisbestendig is én blijft!

Check REALIS DIRECT

Waarom zijn de REALIS projecten crisisbestendig?

  • Locaties in het (door de crisis geherwaardeerde) groen
  • Gewaarborgde inkomsten op lange termijn
  • Geen onverwachte of verdoken kosten
  • Een hoog en standvastig nettorendement (geen beursgrillen of kleine lettertjes)
  • Investeren kan al met beperkte eigen inbreng vanaf € 50.000, aangevuld met een financiering waardoor uw rendement zelfs tastbaar stijgt!
  • Samenwerking met ervaren en kapitaalkrachtige partners die sterk gewapend zijn tegen crisissen

Wilt u meer te weten komen

Onze projectspecialisten leggen het u met veel plezier uit!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.