REALIS werd geselecteerd als één van de 3 finalisten van de CIB-Awards "Vastgoedonderneming van het Jaar 2022" 

Real Estate Awards 2022

Met trots mogen we ons als één van de 3 finalisten noemen als "Vastgoedonderneming van het Jaar 2022"! Met de Real Estate Award bekroont en stimuleert het CIB Vlaanderen succesvol ondernemerschap in de vastgoedsector. Reeds 24 jaar streven wij naar het beste voor onze klanten investeerders alsook voor onze klanten projectontwikkelaars en al onze B2B partners.

Peter Vanmaldeghem

We zijn zéér blij met de erkenning door de Nominatie als één van de 3 finalisten uit meer dan 30 inzendingen voor de Award van ‘Vastgoedbedrijf van het jaar’!

Het doel van Peter Vanmaldeghem om mee te dingen werd daarmee alvast bereikt: na een groepscarrière van nu bijna een kwarteeuw, en na de moeder aller crisissen, eens matuur terugblikken op een soort van “groeps-lifetime-achievement”, we’re not only still standing, but growing again.

“En hoewel cliché, dan is er maar één oprechte drang: om niet onopgemerkt eens de juiste mensen voluit te kunnen bedanken.

Eerst en vooral ons team: ik reik hun alvast mijn ‘persoonlijke Award’ uit van meest gedreven, moedigste, hardnekkigste, liefste, warmste, loyaalste en kortom beste teamleden ter wereld uit.

 

 

Daarnaast onze voorname B2B-partners, die we gezien hun aantal even niet allemaal kunnen opsommen, want we willen ook echt niemand vergeten. Maar besef, jullie wil om in ons gemeenschappelijk belang ten voordele van investeerders én huurders mee te gaan in ons doortastende denken en doen om echt te beantwoorden aan de Realis Investment Selection principes, passeren nooit onopgemerkt, en respecteren we per dag ervaring enkel meer. Dus een zeer welgemeende dank voor die intussen 24 jaar van wisselwerking, aan uw CEO’s, aan uw management maar ook aan al de collega’s in the field, van de ontwikkelaars over de architecten tot de aannemers en al hun teamleden van bedienden tot arbeiders op de werf, in ons (in het algemeen) relatief onderschat vak. Partners waarmee we met veel goeie wil en verbetenheid veel lief en leed hebben gedeeld, het mag gezegd, zij weten perfect wat ik bedoel. Van het oplossen van problemen, over het keihard waarmaken van beloftes, want de klant voor alles, tot en met vooral het delen van de overwegende successen, die alle wederzijdse inspanningen meer dan de moeite waard hebben gemaakt. 

En dan vooral, ons cliënteel … Wat een eer om deze waardering met jullie te mogen delen, sommigen van onze jarenlange klanten en vrienden zelfs op het uitreikingsgala aanwezig om ons te steunen. Vroeger was het: wie grond heeft is koning. Vandaag is het: wie klant heeft is keizer!  En daarom is REALIS fier op haar loyale cliënteel, waar we bijna een kwarteeuw hard aan gewerkt hebben. En daarom zullen we u als klant ook meer dan ooit blijven soigneren door u werkelijk op maat van uw profiel en budget te blijven bedienen van inflatiebestendige investeringen als een vorm van rendabel en goed beschermde vorm van ‘vastgoedsparen’.
En daartoe zijn we, ondersteund door deze erkenning, gemotiveerder dan ooit”

We speelden als nichebeest dan wel mee in een meer algemene categorie van de CIB-Awards, maar het traject, de vibe en de ontmoetingen waren de moeite waard.
 

Het DNA van REALIS
Het DNA van REALIS!

Maak kennis met CEO en oprichter Peter Vanmaldeghem en het team van REALIS. Watch the movie.

Heeft u een vraag over investeren of wonen in één van de REALIS-projecten en wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren projectspecialisten?

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.