Time To Dance - Ballet Gala!

Time To Dance

 

Op 6 maart 2023 vond het International Dance & Ballet Gala van Time To Dance plaats in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

 

Time To Dance is een initiatief van Wim Vanlessen, die in 2019 afscheid nam na een carrière van 25 jaar als Principal Danser bij Opera Ballet Vlaanderen met de Bolero van Béjart.  Na wereldfaam en zijn jarenlange bijdrage aan het vermaarde Ballet van Vlaanderen, zet Wim zijn expertise nu verder in om in België een dansersfonds te lanceren via dit gloednieuwe project.

 

Time To Dance

Time To Dance

Time To Dance

 

Het wederzijdse respect en de vriendschap tussen Wim en CEO van REALIS Peter Vanmaldeghem, gekruid met onze zin voor kunst, cultuur en creativiteit, resulteerde vol overtuiging in onze rol van hoofdsponsor van dit fantastische event!

 

Onder het toeziend oog van Hare Majesteit en een volle zaal werd het een waar spektakel, gebracht door een selectie van de beste dansers van over de hele wereld. Alle verwachtingen werden overstegen en de commentaren waren dan ook uitermate enthousiast.

 

Na de voorstelling kon er genoten worden van een verzorgde walking dinner, gevolgd door een fantastische after-party om de dansbenen los te gooien.

 

Kortom was een maandagavond zelden zo leuk en dus kan er volgend jaar ongetwijfeld weer op de steun van REALIS gerekend worden als hoofdsponsor.