Uw indexatierecht blijft beschermd door de screening van REALIS op energiezuinige projectnormen.

Uw indexatierecht blijft beschermd door de screening van REALIS op energiezuinige projectnormen.

Bevriezing van indexering treft enkel slecht geïsoleerde panden.

Elke vastgoedinvesteringsoplossing van REALIS is, over niches en regio's heen, altijd gemaakt met het oog op de meest volledige toekomstgerichte visie.

Immers, niet alleen inflatie- en maatschappelijk verantwoord, maar ook energiebestendig investeren is terecht en (jammer genoeg) noodgedwongen noodzakelijker dan ooit. Want vernam u het ook? Als er geen EPC is, mag er voortaan niet meer worden verhuurd, en vanaf een niet energiezuinig EPC-label van D tot F mag u niet meer of slechts half indexeren.

Dankzij de strenge normen van ons RIS-label (Realis Investment Selection), zorgt Realis dat haar crème van investeringsprojecten in de meest interessante niches elk voorzien zijn op de tand des tijds. Alle aangeboden projecten bieden naast alle overige voordelen van nieuwbouw, dan ook een energielabel klasse van A tot C, de meesten bij de allerbesten van de klas, waardoor u helemaal safe blijft. Of u nu koos voor een van onze verregaande ontzorgende formules (met geïndexeerde verhuurinkomsten op uw rekening no matter what), of een meer klassiek residentiële investeringsoplossing, waarbij u door de toegepaste energienormering uw volle indexatierechten behoudt! Van extreem belang om dankzij dit principe ten volle inflatiebestendig te blijven investeren, en u zo uw kapitaal maximaal te beschermen.

Zo wordt de huurder niet dubbel getroffen, en geniet u driedubbel: van de indexering, van zorgeloosheid met een tevreden huurder en op termijn van de meerwaarde dankzij de vooruitstrevende kwaliteit, waarvan u eigenaar bent.

Naast deze vaste principes aangaande energie efficiëntie, bieden we voor wie wenst ook de combinatie met milieu- en maatschappelijk verantwoorde investeringsformules, afhankelijk van welke accent of combinatie het meeste up uw lijf geschreven is.

Voordelen van een vastgoedinvestering geselecteerd door REALIS

  • Zorgeloze formules mogelijk waarbij u zelf niets moet doen
  • Garantieperiodes afhankelijk van het project van 1 jaar tot 30 jaar
  • Altijd de mogelijkheid om te verkopen wanneer u wilt, voor welke prijs u wilt
  • Streng geselecteerd vastgoed met hoogste potentieel op meerwaarde

 

ONTDEK HET INVESTERINGSVASTGOED VAN REALIS

Wilt u meer te weten komen over vastgoedinvesteringen?

Onze projectspecialisten geven u met plezier een antwoord op al uw vragen en stellen u een plan op maat voor.
Neem vrijblijvend contact op.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.