Welkom in het nieuwe state-of-the art REALIS kantoor in Antwerpen :

Greenhouse Collection!

Greenhouse Collection

 

Trots kondigen wij aan dat wij zijn verhuisd! Na 24 jaar zetten wij een volgende stap richting vernieuwing in een state-of-the art nieuw kantoor in Antwerpen : Greenhouse Collection!

Adres: Desguinlei 100 bus 2 - 2018 Antwerpen

Sinds 1 januari 2023 is hier ons team van REALIST-en aan het werk om zich dagdagelijks 200% in te zetten om de betere investeringsprojecten te blijven aanbieden.

Rooftop

Rooftop lounge

Meeting room

 

Na 9 jaar te zijn gehuisvest op 't Zuid in Antwerpen, kiest REALIS nu voor gloednieuwe kantoren die steevast onze waarden vertegenwoordigen.

Sustainability
... Als uitbreiding van onze investeringsprojecten, is sustainability ook voor onze eigen kantoren essentieel.

Green
... De naam "Greenhouse Collection" says it all! Een oase van rust en groen als werkomgeving.

Art
... Maak kennis met The Gallofy (Gallery + Office) een creatieve werkomgeving badend in de inspirerende kunstcollectie van onze CEO Peter Vanmaldeghem, die focus op innovatieve concepten meer dan ooit bevordert.

Smart building
... Connectiviteit en laagdrempelige toegang voor onze klanten! We voorzien een hippe en coole lounge voor formele en minder formele ontmoetingen. Altijd welkom voor een korte of uitgebreide ontmoeting in één van onze kantoren, salons of bars. 

Location & Intelligent parking
... U bereikt ons vlot dichtbij vele verkeersknooppunten en de Ring en rijdt regelrecht onze grote ondergrondse parking binnen van waaruit u ons vlot met de lift bereikt, terwijl u - indien gewenst - even elektrisch bijlaadt. 

Meeting center
... Ontdek het meeting center - een baken van rust en kalmte. Los van dit center, voorzien we talrijke andere spaces waar kan vergaderd worden zoals de (sky) lounge bar, onze eigen Art Lobby en privéburelen, enz..

Rooftop lounge
... Ontmoet ons in de rooftop lounge met een fantastisch uitzicht over Antwerpen. 

Benieuwd hoe onze REALIS kantoren er uitzien? Let's meet there! 

U bent altijd welkom in Greenhouse Collection, waar wij u graag zullen rondleiden in het gebouw en onze kantoren. Maak kennis met The Gallofy, terwijl u kan genieten in de lounge met een kopje koffie.