Project M
Project M, een slimme investering op een toplocatie

De vraag naar ruime appartementen met een terras én in een groene omgeving stijgt exponentieel op de huurmarkt. Project M1 speelt in op deze noden en garandeert daarbovenop nog eens het zicht op een heel mooie meerwaarde. De locatie in het vernieuwde stadcentrum is dé beste troef, dankzij de sterk stijgende huurmarkt van Beringen. Dit maakt van Project M een hele slimme investering dat zal renderen. De nieuwbouwappartementen zijn onmiddellijk beschikbaar om te verhuren en zijn Bijna Energieneutraal!

BEZOEK DE NIEUWE MODELAPPARTEMENTEN IN MARKANT, MAISON EN MAYOR! Bel naar het gratis nummer 0800 92 000 voor meer informatie.

Snelrendement
Mooiemeerwaardedankzij toplocatie
Prijzen vanaf 2€ 171.500
Slim en dynamisch investeren

De stad Beringen bloeit op en dat merken we aan de vele stadsprojecten van de voorbije jaren. Wist u dat het centrum van Beringen een grondige metamorfose onderging? Dit is uw kans om deel uit te maken van die vernieuwing. Project M ligt pal in het vernieuwde stadscentrum. Het project combineert verrassende architectuur met een groene omgeving en de dynamiek van een stad in bloei.

Hierdoor investeert u in een project met zicht op een mooie meerwaarde. Met zo’n toplocatie in het vernieuwde stadscentrum en tóch groene omgeving zal de vraag naar woningen in Beringen exponentieel stijgen. Dat geldt zowel voor ouderen die het comfort van een appartement verkiezen, als voor jongeren die willen investeren in vastgoed met een lage instapdrempel. Met Project M surft u mee op de groei en dynamiek van het nieuwe Beringen.

Onze projectspecialisten leiden u graag rond in de verschillende modelappartementen om te proeven van dit unieke project.

Project M
Prijzen vanaf € 171.500 3
Project M, een slimme en rendabele investering op een toplocatie aan de vernieuwde markt van Beringen
Investeren in Project M: een zorgeloze formule
Mensen blijven appartementen kopen of huren. Dat is een zekerheid, ook in onzekere tijden. We voorspellen zelfs een enorme groei van de huurmarkt. En zeker voor BEN-appartementen (Bijna Energieneutraal) waarvan de vraag exponentieel zal zijn. De banken mogen namelijk niet meer het volledige aankoopbedrag lenen aan kandidaat-kopers. Daardoor ligt de eigen inbreng een pak hoger en krijgen veel jonge gezinnen – zelfs met steun van hun ouders – niet langer het nodige kapitaal bij elkaar om een (grotere) woning te kopen. En daar schuilt nu net het interessante aspect voor de investeerder. Ontdek de voordelen van Project M.
Rendabel
Rendabel
  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Snel rendement gezien ze onmiddellijk beschikbaar zijn om te verhuren
  • Tastbare hefboom bij financiering
  • Grote, groeiende huurmarkt dankzij toplocatie
  • Geïndexeerde huurinkomsten
Veilig
Veilig
  • Realistisch zicht op meerwaarde dankzij uitstekende ligging én de vernieuwing van de stad
  • Aankoop in volle eigendom
Zorgeloos
Zorgeloos
  • Verhuur en beheer mogelijk door professionele partner
  • Solide partijen (aannemers, promotor,...) en verzorgde werf
De 3 residenties
Project M bestaat uit 3 unieke en samenhangende gebouwen rondom een centraal binnenplein: Maison, Mayor en Markant. De residenties worden gekenmerkt door hun unieke ligging met zicht op het groene binnenplein en de vernieuwde markt. Er zijn zowel 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen. Ieder appartement is ontworpen vanuit de grootste zorg en speelt maximaal in op de troeven van deze unieke locatie. Een opportuniteit die u niet wilt missen.

MAISON
55 BEN-appartementen die kunnen meegroeien van starterswoning tot zorgwoning

MAYOR
28 BEN-appartementen inclusief terras gelegen in een oase van rust met een zuidwest-oriëntatie

MARKANT
12 luxe BEN-appartementen als eyecatcher op het marktplein met als focus licht en ruimte

Er zijn bovendien nog tal van mogelijkheden op vlak van de indeling van uw (verhuur)appartement zoals de vrije indeling qua keuken, badkamer, binnendeuren, vloeren, … Dit geeft u de kans om uw investering zo optimaal mogelijk in te delen. Er is ook maximaal rekening gehouden met toegankelijkheid door aangepaste deuropeningen, lift en brede gangen te voorzien in heel het gebouw. Deze appartementen bieden alle comfort en ruimte op een unieke locatie. 

Ontdek het modelappartement en maak hieronder een afspraak. Onze projectspecialisten leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen.

Project M: 3 unieke residenties in het bloeiende Beringen!

Investeren in Beringen centrum

PROJECT M
Graaf van Loonstraat 6-8-10-12 / Markt 8
3580 Beringen

Op deze plek wonen is een privilege en dat is dan ook de reden waarom iedereen uit de regio naar Beringen centrum trekt. Project M ligt in het vernieuwde, historische stadscentrum, vlakbij het stadhuis, de bibliotheek, winkels en restaurants. Het project profiteert zo mee van een aantrekkelijke, groene stadsomgeving in een autoluwe zone.

Door deze topligging is de vraag naar kwalitatieve huurappartementen ook zeer groot. Alles is bereikbaar op wandelafstand en geeft de bewoners zo alle rust en comfort die ze zoeken. Ook het meerwaardepotentieel is zo optimaal, om een eventuele latere doorverkoop vlot te laten verlopen.

Kortom, slim investeren in de heropleving van Beringen als stad.

Informatie aanvragen

Kom alles te weten over Project M.
Onze projectspecialisten beantwoorden al uw vragen, berekenen samen met u uw nettorendement en geven u een vrijblijvende rondleiding.
Maak nu uw afspraak!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt - Bestemming : woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Verkavelingsvergunning - Goed is gelegen in de historische stadskern van Beringen - Afbakening kleinstedelijk gebied Beringen

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gemiddeld op 10 jaar, o.v.v. financiering. Excl. meerwaarde. Simulatie o.b.v. specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(3) Excl. kosten en btw

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.