Project M
Goed wonen in Project M in Beringen

Op deze plek wonen is een echt privilege. Project M1 ligt in pal het centrum van Beringen, meer bepaald aan de Markt van Beringen! Deze aantrekkelijke, groene stadsomgeving zorgt ervoor dat u kunt genieten van het bruisende leven van een stad, maar ook van de rust dankzij het groene binnenplein en de autoluwe buurt. Ideaal dus voor degene die in hun nieuwe thuis willen genieten van rust in combinatie met de dynamiek van de stad. De nieuwbouwappartementen zijn onmiddellijk beschikbaar om in te wonen en zijn Bijna Energieneutraal (BEN-appartementen)!

BEZOEK DE NIEUWE MODELAPPARTEMENTEN IN MARKANT, MAISON EN MAYOR! Bel naar het gratis nummer 0800 92 000 voor meer informatie.

Zorgelooswonen
Prijzen vanaf 2€ 171.500
Toplocatiein bruisend centrum
3 unieke residenties
Project M bestaat uit 3 unieke en samenhangende gebouwen rondom een centraal binnenplein: Markant, Maison en Mayor. Elk gebouw heeft zijn eigen identiteit, materialisatie en uitstraling. Ieder appartement is ontworpen vanuit de grootste zorg en speelt maximaal in op de troeven van deze unieke locatie. Project M wordt een plek waar het goed én zuinig wonen is (BEN-appartementen). Een opportuniteit die u niet wilt missen.

MARKANT
12 luxe BEN-appartementen als eyecatcher op het marktplein met als focus licht en ruimte

MAYOR
28 BEN-appartementen inclusief terras gelegen in een oase van rust met een zuidwest-oriëntatie

MAISON
55 BEN-appartementen die kunnen meegroeien van starterswoning tot zorgwoning

Project M

In Residentie Markant geniet u ten volle van de heel grote terrassen met een uniek uitzicht op het historisch hart van Beringen. Residentie Markant, met zijn beperkte aanbod, situeert zich aan de vernieuwde Markt . Dé ideale combinatie van pal in het centrum wonen, op de markt, maar toch genieten van rust en een groene omgeving.

In Residentie Maison vindt u de ideale appartementen voor jonge starters of senioren die zorgeloos oud willen worden. De doorloopappartementen van Residentie Mayor worden dan weer gekenmerkt door hun unieke oriëntatie op het zuidwesten met zicht op het groene binnenplein. Dankzij de terrassen geniet u van maximale lichtinval en buitenruimte in een eigen privé omgeving.

In alle residenties is er maximaal rekening gehouden met toegankelijkheid door aangepaste deuropeningen, lift en brede gangen te voorzien in heel het gebouw. Deze appartementen bieden dus alle comfort en ruimte op een unieke locatie.

Bezoek de nieuwe modelappartementen

 

U bent niet zomaar op zoek naar een woonst. U wilt het appartement van uw dromen vinden! Gelijk heeft u, want een appartement kopen doe je niet op 1, 2, 3. In elk gebouw van Project M heeft u talloze opties voor de indeling van uw droomappartement, de indeling qua keuken, badkamer, binnendeuren, vloeren, … kan allemaal nog gekozen worden.

Onafhankelijk van uw keuze qua indeling kan u steeds rekenen op de kernwaarden van het project. Project M combineert namelijk beleving en rust. Dit vertaalt zich als volgt: de woonkamer en keuken spelen in elk appartement een centrale rol. Koken, ontspannen, een glaasje wijn met vrienden... het vloeit allemaal in elkaar over. Die gezelligheid trekt u moeiteloos door naar uw ruim terras, waar u op zonnige dagen maar al te graag verpozing zal zoeken.

 

Wilt u de modelappartementen bezoeken? Dat kan! Maak hieronder een afspraak en de projectspecialist leidt u graag rond en beantwoordt al uw vragen.

 

Meer informatie

Project M: 3 unieke residenties in het bloeiende Beringen!

Helemaal thuis in Beringen

PROJECT M
Markt 8 / Graaf van Loonstraat 6-8-10-12
3580 Beringen

Beringen bloeit op en dat merken we aan de vele stadsprojecten van de voorbije jaren. Het stadscentrum is volledig vernieuwd en iedereen uit de regio gaat ook daar op zoek naar een nieuwe thuis. 

Met Project M woont u pal in het vernieuwde stadscentrum vlakbij het stadhuis, de bibliotheek, winkels en restaurants. Het project combineert een groene omgeving en de dynamiek van een stad in bloei. Midden op de collegesite komt een nieuw groot binnenplein dat toegang biedt tot het stadhuis, de bibliotheek én het Project M met de ondergrondse parking.

In Residentie Markant geniet u op uw grote terras van een uniek zicht op de Markt van Beringen. Residentie Mayor en Maison situeren zich aan de Graaf van Loonstraat waar u geniet van een uitzicht op het nieuwe groene plein.

Ontdek de unieke ligging, snuif de sfeer op en ervaar het gemak om alles dichtbij te hebben.

Informatie aanvragen

Ontdek nu uw droomappartement en boek uw vrijblijvende rondleiding samen met onze projectspecialisten!

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt - Bestemming : woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Verkavelingsvergunning - Goed is gelegen in de historische stadskern van Beringen - Afbakening kleinstedelijk gebied Beringen

(1) Voorwaarden op aanvraag.
(2) Excl. kosten en btw.

De informatie op deze website is louter informatief en niet contractueel. REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039.

Contacteer ons

Gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.