Toen REALIS er via marktonderzoek achterkwam dat zorgvastgoed één van de meest gewilde vastgoedtypes op de markt was, twijfelde het geen seconde om deze nichemarkt te openen voor particuliere investeerders. Door de stijgende vraag geniet u van gewaarborgde huurinkomsten en schuilt er in uw investering ook toekomstig genotsrecht. Investeren in zorgvastgoed is dus veilig, zorgeloos en rendabel, vandaag en morgen!

Types zorgvastgoed
Met een investering in zorgvastgoed speelt u in op de maatschappelijke behoefte en geniet u van een mooie opbrengst.

REALIS biedt niet enkel aangemelde en erkende assistentiewoningen (serviceflats) aan, maar ook herstelverblijven en rusthuiskamers, drie vastgoedtypes waar vraag en aanbod niet in evenwicht zijn door de toenemende vergrijzing en de inperking van het aantal ligdagen. Met een investering in zorgvastgoed speelt u in op de maatschappelijke behoefte en geniet u van een mooie opbrengst. Ook bij deze projecten van REALIS bent u namelijk zeker van uw investering dankzij het RIS-label.

Assistentiewoningen

Investeren in een assistentiewoning biedt talloze voordelen op korte en lange termijn. Zo geniet u onder andere van een verhuurgarantie en exploitatie door een externe partner met kennis van zaken. Voeg hier nog een hoog aantoonbaar nettorendement en tastbare hefboom bij financiering aan toe en u merkt wellicht dat aangemelde en erkende assistentiewoningen van REALIS een uitstekende, veilige en zorgeloze investering is voor nu en later.
In de investering schuilt namelijk ook een woonoplossing voor uzelf op lange termijn, een zogenaamde kangoeroe-investering. Op die manier vermijdt u dat u later op een lange wachtlijst terechtkomt en kan u met andere woorden zelf uw intrek nemen in uw assistentiewoning wanneer u daar behoefte aan heeft.

Herstelverblijven

Om de gezondheidszorg betaalbaar te houden, werd de ziekenhuisfinanciering in België grondig hervormd. Het aantal ligdagen na een heelkundige ingreep werd drastisch beperkt en de vraag naar aangepaste verblijven voor nazorg en herstel nam fors toe.

Wanneer u investeert in een herstelverblijf, bent u dus zeker van maandelijkse huurinkomsten, want net als bij assistentiewoningen, is de vraag hier vaak groter dan het aanbod. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de exploitatie van uw vastgoed, want die wordt overgenomen door een gespecialiseerde, erkende instantie.

Waarom investeren in zorgvastgoed?
De voordelen op een rijtje
  • Maandelijkse huurinkomsten
  • Eigenaar in volle eigendom, met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Zicht op meerwaarde
  • Antwoord op de groeiende vraag naar zorgvastgoed
  • Verhuur & beheer door gespecialiseerde instantie

Investeren bij REALIS, investeren in de toekomst

REALIS biedt niet eender welk type vastgoed aan.
Alle REALIS-projecten worden aan strenge voorwaarden onderworpen. De ervaren specialisten van REALIS screenen en analyseren bij elk project nauwgezet de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfortniveau en nog andere pijlers die niet enkel de waarde bepalen van uw investering, maar ook de toekomst en duurzaamheid. 
Of u nu kiest voor één unit of een volledig complex, de REALIS-adviseurs geven zich altijd 100% voor uw project.

Ontdek de projecten