Résidence Mésange

Dit uitzonderlijke vastgoedproject van 27 nieuwbouwappartementen in de regio van Luik, werd zorgvuldig geselecteerd door vastgoeddeskundige REALIS en draagt ook het RIS-kwaliteitslabel. Waarom?

Naast het unieke aanlooprendement – wat u als investeerder zelfs in de beginfase al meteen de nodige zekerheid geeft – het aantoonbaar hoge nettorendement, geniet het project ook van een zicht op zeer grote meerwaarde bij herverkoop.  Het project is nl. gelegen in een regio met een enorm groeipotentieel: vlakbij het bruisende Luik en toch in een groene oase van rust… Parc d’Elise.
De huurinkomsten zijn het 1ste jaar contractueel verzekerd met andere woorden, u bent zeker van uw inkomsten! Er is bovendien nog de mogelijkheid om de verhuur en het beheer over te laten aan een professionele partner. Over zorgeloosheid gesproken…

Geniet nu nog van de lanceringsvoorwaarden!

Meer weten? Klik hier.

Ontdek Résidence Mésange en kom naar de 1ste spadesteek op 1 oktober op de site waar wij al uw vragen kunnen beantwoorden! 

Programma
13 u – 13 u 30: 1ste spadesteek en speech door REALIS en de projectontwikkelaar
14 u – 16 u 00: De Private Real Estate Investment Advisors van REALIS zullen al uw (investerings)vragen beantwoorden over het project!

Adres
Rue Visé-Voie - 4041 Vottem (Herstal)

Ja, ik wens me in te schrijven voor de 1ste spadesteek op 1 oktober.

 

Voor meer informatie bel gratis naar 0800 92 000.

(1) Voorwaarden en info op aanvraag
(2) Gegarandeerd door de promotor gedurende looptijd contract
REALIS Immo nv, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen BIV 502.039