De afgelopen periode raakte iedereen en daarom is het belangrijk om over te gaan naar concrete acties om uzelf van een extra vast inkomen te voorzien. U heeft meer reden dan ooit tevoren om écht crisisbestendig te gaan investeren.

Om u, die zich dynamisch en op zoek toont naar een ijzersterke investering een extra boost te geven, werd de Boost Bonus in het leven geroepen. Onze all-in formules die gekoppeld zijn aan de REALIS projecten krijgen er dus een extra dimensie bij naast veilig, zorgeloos en rendabel. REALIS zal niet enkel rendabiliteit blijven verzekeren, maar zal nu ook resoluut zorgen voor een verhoogd rendement! Zo kan u er van op aan dat u écht veilig en goed zit bij REALIS.

REALIS DIRECT met Boost Bonus: wat houdt dit concreet in?

 

REALIS Direct

 

Voor onze geselecteerde projecten krijgt u, vanaf de akte, een vast en gewaarborgd rendement. Daarbovenop zal uw rendement van de eerste maand opgetrokken worden met een EXTRA rendement van minimum € 1 500! De Boost Bonus is dus met andere woorden een concrete en tastbare boost van uw inkomsten, bovenop het rendement dat uw investering oplevert.

Boost Bonus

Ijzersterke REALIS projecten

REALIS biedt enkel projecten aan die voorzien in residentiële basisbehoeften, die dus nooit wegvallen. Wonen, studentenflats, zorgcentra en herstelverblijven op slimme locaties zijn en blijven belangrijker dan ooit! Bovendien bewezen de REALIS-projecten tegen de crisis op te kunnen. Zelfs tijdens een crisis, werden de beloofde rendementen aan de investeerder uitbetaald! En met deze Boost Bonus er bovenop, kan u er van op aan dat een REALIS-investering ijzersterk is.

Waarom zijn de REALIS projecten crisisbestendig?

  • Liggingen in het door de crisis geherwaardeerde groen
  • Gewaarborgde inkomsten op lange termijn
  • Geen onverwachte of verdoken kosten
  • Een hoog en standvastig nettorendement (geen beursgrillen of kleine lettertjes)
  • Investeren kan al met beperkte eigen inbreng vanaf € 50 000, aangevuld met een financiering waardoor uw rendement zelfs tastbaar stijgt!
  • Samenwerking met ervaren en kapitaalkrachtige partners die sterk gewapend zijn tegen crisissen

 

Met al meer dan 20 jaar ervaring biedt REALIS investeringsopties in verschillende niches op maat van de klant. Op een rustige en vrijblijvende manier wordt er nagegaan wat u het beste past. Deze mogelijkheden zijn allemaal binnen bereik en REALIS maakt er een erezaak van om dit u zo helder en transparant mogelijk uit te leggen.

 

 

Een tevreden REALIS klant getuigt:

 

“Ik heb onlangs een studentenflat Via Dam gekocht bij jullie. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij Realis en zeker in volle Corona tijden wat niet makkelijk is. Een eerste bezoek in hun kantoor in Antwerpen was al heel positief door het vriendelijke en warme onthaal en duidelijke eerste uitleg door Lukas. Wat mij vooral opviel was dat er zeker niets werd opgedrongen en dat is voor mij persoonlijk heel belangrijk. Hij heeft me de kans gelaten om rustig over alles na te denken. Alle vragen die ik stelde , niets was hem teveel - berekeningen maken opbrengst etc. Bij de uiteindelijke beslissing werd alles netjes geregeld en de nodige documenten werden me per post opgestuurd zodat ik ze kon tekenen en weer terug bezorgen. Alles relax, to the point en heel vriendelijke en aangename ervaring met Lukas.

- C.W”

 

Wilt u meer te weten komen over de Boost Bonus en de REALIS projecten? Onze projectspecialisten leggen het u met veel plezier uit!

Bel gratis naar 0800 92 000 of vul onderstaand formulier in.

Indien u problemen heeft met het verzenden van bovenstaand formulier, klik hier.