The success story of REALIS

Peter Vanmaldeghem

 

Meer dan 20 jaar geleden startte Peter Vanmaldeghem vastberaden een zelfstandige eenmanszaak in vastgoed. Al snel werd hem duidelijk dat investeerders tijdens economische recessies op zoek gaan naar veilige en zorgeloze investeringen met toch een degelijk rendement.

Waarom investeren in vastgoed zo populair is in tijden van economische recessie? Dat is eigenlijk vrij simpel te verklaren: wanneer het economisch wat minder goed gaat, blijft de basisbehoefte ‘wonen’ steviger overeind dan eender welke andere behoefte. Een pasklare oplossing bieden, bleek geen eenvoudige opdracht, maar Peter bleef ambitieus om zijn ultieme doel te bereiken.

REALIS roeide met dit concept bewust tegen de stroom in met vaak ingewikkelde financiële producten en voer consequent een eigen koers, zonder obstakels of uitdagingen uit de weg te gaan.

REALIS gaat niet over één nacht ijs. Het gemiddelde traject om een project verkooprijp te maken zoals het hoort, bestrijkt dan ook een relatief lange periode: van de projectselectie tot klantgerichte all-in formules tot de opvolging van de waarde-evolutie na realisatie en een eventuele doorverkoop op het juiste moment voor een stevige meerwaarde. Dankzij deze aanpak ligt de behaalde meerwaarde bij REALIS ver boven de historische marktstandaard.

 

Dit kon uiteraard niet zonder de steun van het team met het typische REALIS-DNA: betrouwbaar, dynamisch en realistisch. Begin 2014 verhuisde REALIS van Mechelen naar Antwerpen en nam de vastgoedspecialist zijn intrek in een nieuw kantoor. Met zijn prachtige architectuur en moderne inrichting voelde het team zich al snel thuis en konden de specialisten de klanten nog beter van dienst zijn.

Het hoofddoel van REALIS? Bewijzen dat veiligheid, zorgeloosheid en duidelijkheid wel degelijk kunnen samenvloeien met sterke, gewaarborgde rendementen.

Welkom bij REALIS!

Peter Vanmaldeghem - Founding partner & CEO

REALIS Antwerpen

 

Door het bewezen track record wordt REALIS meer en meer beschouwd als een Private Real Estate Investment Agent. Vergelijk het met een klassieke vermogensplanner, maar dan gefocust op de veilige, zorgeloze en rendabele invulling van dat deel van de investeerders hun middelen, dat ze in vastgoed willen investeren.

Alles transparant begeleid door de ervaren en betrouwbare Personal Agents, die u helemaal in lijn met uw profiel en budget naar de beste mogelijke keuze uit het brede en onafhankelijke aanbod coachen.

"Waar is de tijd dat we het in ons kanariegeel werfbureautje moesten stellen met een paar zwart-wit A4 plannetjes, heilig overtuigd van de voordelen van residentieel vastgoed, als we er de mogelijke nadelen maar echt konden uit filteren... Ik ben best wel fier op onze partnerships en nog meer op ons team. Team first! Want een happy team, maakt happy customers en dus maken zij alle dagen het verschil", knipoogt Peter.

Het hoofddoel van REALIS? Om aangepast aan het profiel en het budget van de investeerder vlot, realistisch en transparant invulling te geven aan dat deel van de middelen dat men veilig, zorgeloos en rendabel in residentieel vastgoed wil investeren. Vormen van wonen en verblijven vervullen immers een basisbehoefte, en zijn daarom zoals intussen uitgebreid bewezen het meest crisisbestendig.

Welkom bij REALIS!

Peter Vanmaldeghem - Founding partner & CEO
Bradley Depauw - COO